Cel mai bun pret:
 Cea mai buna oferta!
Vino cu oferta pe care o ai in unul din domeniile de mai jos si noi iti oferim varianta cea mai buna, chiar daca nu va fi a nostra vom fi bucurosi ca am putut sa te ajutam.
>> mai mult...

Link-uri partenere
 • www.profilexcont.ro
 • Menu Intoarcere la prima paginaSticla - geam termoizolant Tamplarie PVC Accesorii Amenajari interioare Cel mai bun pret... Contact...
   


  POZA


  DESCRIERE


  Geam float este produs din sticla plana, superioara calitativ geamului tras, fara distorsiuni optice si fara prelucrare mecanica ulterioara, se utilzeaza atat la ferestrele obisnuite cat si la fabricarea geamului termoizolant.

  Geam ornament este rezultatul imprimarii pe sticla a unui model in relief, proeminentele modelului difuzeaza lumina micsorand transmisia luminii si conferind produsului o transparenta mai moderata, aceasta caracteristica il recomanda pentru interioare.

  Geam armat se obtine prin introducerea unei tesaturi din metal intre fetele geamului ornament.

  Geam colorat se obtine prin tratare obtinandu-se proprietati parasolare deosebite si o reflectie foarte scazuta de lumina.

  Geam reflexiv

  Geam Low-E (low emisitivity = trasnfer termic scazut) este produs prin depunerea pe una din suprafetele geamului a unui strat de metale nobile, care duce la impiedicarea transferului de caldura din si spre exterior.

  Geam termoizolant (termopan denumit de multa lume, dupa numele unei firme) este un ansamblu format din doua foi de sticla, intre care exista un mediu gazos (aer sau in unele cazuri un gaz), etansate (sigilate) perfect.Principiul este foarte simplu: doua foi de sticla asezate la o distanta masurabila in mm, separate de un cadru din bagheta-distantier de aluminiu, etanseizate, formand o unitate monobloc ce reduce transmisia termica si fonica. Grosimea foii de sticla este variabila, ca si distanta dintre ele, eficacitatea produsului crescand direct proportional cu acestea.
     O foaie de sticla obisnuita groasa de 4 mm transfera 90% din caldura, deci are o pierdere foarte mare, coeficientul de transfer termic fiind k=5,4 W/mpK.
  Un geam termopan cu etansare dubla, alcatuit din doua foi de sticla cu grosimea de 4 mm fiecare, avand un cadru din bagheta-distantier de aluminiu de 6-18 mm umpluta cu silicagel si un cordon de butil extrudat aplicat pe laturile baghetei, menit sa constituie o bariera impotriva vaporilor de apa, are coeficientul de transfer termic k=2,8 W/mpK. Prin scoaterea aerului dintre cele doua foi de sticla si introducerea in cavitate a unui gaz greu - ARGON sau KRIPTON -, care au proprietatea de a reduce considerabil pierderile de caldura, obtinandu-se un coeficient de transfer termic de 1,1 W/mpK, respectiv de 1,0 W/mpK.
  Un geam termoizolator format din doua foi de sticla, una normala iar cealalta cu depunere LOW E (low emisivity), are coeficientul k=1,4 W/mpK.
  Descoperirea "depunerii LOW E" sau "depunerea cu emisivitate joasa" a constituit cheia diminuarii transferului termic prin geam.
     Aceste straturi speciale reduc pierderile de caldura la 10%, fata de 90% cat se pierde prin sticla normala.
     Merita sa reflectam profund la diferenta de consum anual de combustibil conventional pentru 1 mp de suprafata incalzita la utilizarea diferitelor tipuri de geam:
  - geamul simplu (k=5,4 W/mpK)-60 litri;
  - geam termoizolator clar cu aer (k=2,8 W/mpK)-30 litri;
  - geam termoizolator LOW E cu aer (1,4 W/mpK)-14 litri;
  - geam termoizolator cu kripton (k=1,0 W/mpK)-8 litri.
  De remarcat si diferenta de pret mica intre geamul termoizolator clar si cel cu LOW E in comparatie cu economia de caldura care se realizeaza
     Folosind geam termoizolator cu LOW E economisiti energie si bani!
     Geamul cu LOW E poate constitui una din solutiile viabile privind reabilitarea termica a fondului construit existent si stimularea economisirii energiei termice. Acest tip de geam ne poate proteja si fata de zgomotul din exterior, contribuind la solutionarea uneia din problemele centrale ale mediului inconjurator din timpurile noastre.
     Tocmai de aceea cand porniti sa construiti sau sa reabilitati o casa ganditi-va din timp la fereastra care va poate proteja in fata zgomotelor! Zgomotele suparatoare peste anumite limite pot capata un nivel dureros, ne pot transforma viata intr-un calvar, producand dereglari in sistemul nervos vegetativ si chiar dereglari vegetative.

   
   
   
    
    

  Tel/fax : 0244 543.972 ; Mobil:  0724 288.186   www.sticla-termopan.ro e-mail: office@sticla-termopan.ro