Cel mai bun pret:

 
 • Cea mai buna oferta!
  Vino cu oferta pe care o ai in unul din domeniile de mai jos si noi iti oferim varianta cea mai buna, chiar daca nu va fi a nostra vom fi bucurosi ca am putut sa te ajutam.
  >> mai mult...

 • Link-uri partenere:

 • www.profilexcont.ro
 • MenuIntoarcere la prima paginaSticla - geam termoizolant Tamplarie PVC Accesorii Amenajari interioare Cel mai bun pret... Contact...

  Tamplarie PVC

  Reabilitarea termica a cladirilor deja construite dar si asigurarea unui confort termic la cladirile noi impune solutia usilor si ferestrelor fono si termo-izolante. Aceasta caracteristica este data de geamul termoizolant, profilele utilizate, setul de garnituri, si sistemele de inchidere.Profilele din PVC au inregistrat o crestere importanta fiind preferate de clienti, datorita rezistentei sporite si intretinerii usoare. Utilizarea profilelor de calitate germana constituie garantia indeplinirii caracteristicilor de mai sus. Sisteme cu 3 si 5 camere pentru usi si ferestre, sisteme de usi glisante, sisteme pentru rulouri, sisteme pentru obloane si plase contra insectelor. Toate acestea au un design modern si atractiv, asigura o izolatie termica si fonica la nivel maxim, pot fi utilizate universal, asigura o manevrare simpla si silentioasa, multitudinea de variante de deschidere asigura un plus de confort si nu in ultimul rand un raport pret/servicii convenabil.

  Tamplaria de aluminiu

  Recomandari la montaj

  Se demonteaza tamplaria veche, Se fixeaza ferestrele sau usile in zidarie cu ajutorul suruburilor si elementelor speciale de fixare in zid. Se regleaza mecanismele de inchidere pentru a asigura functionalitatea. Se etanseaza cu spuma poliuretanica spatiul dintre toc si zid. Nu se deschid ferestrele sau usile cel putin doua ore dupa izolarea cu spuma. Refacerea lucrarilor de zidarie, a glafurilor se realizeaza dupa cel putin 48 de ore de la etansarea cu spuma, moment in care se efectueaza si ultimele reglaje ale mecanismelor de inchidere. Surplusul de spuma nu se va indeparta inainte de efectuarea lucrarilor de refacere a zidariei deoarece aceasta devine permeabila la apa. Se desface folia de protectie. Odata cu montarea ferestrelor termoizolante va trebui adoptat un orar al aerisirii incaperilor, deoarece schimbul de aer va fi redus si va favoriza aparitia condensului. In acest sens trebuie sa existe guri de aerisire la baie, bucatarie, debara care nu trebuiesc astupate in nici un caz. Operatia de montare a ferestrelor nu se va face in acelasi timp cu tencuieli, montari de gresie, faianta in interior deoarece va favoriza aparitia condensului.

   
    
    

  Tel/fax : 0244 543.972 ; Mobil:  0724 288.186   www.sticla-termopan.ro e-mail: office@sticla-termopan.ro